Hoe overleef ik mijn vakantie?

Francine Oomen Annet Schaap


Hoe overleef ik mijn vakantie?

Hoe overleef ik mijn vakantie?

 • Title: Hoe overleef ik mijn vakantie?
 • Author: Francine Oomen Annet Schaap
 • ISBN: 9789054443827
 • Page: 419
 • Format: Audio CDJonas en Rosa zijn met hun ouders op vakantie op het eiland Corsica Na een paar dagen verzucht Rosa, die zich stierlijk verveelt O, hoe overleef ik deze vakantie Jonas krijgt het geweldige idee een wandeltocht te maken, stiekem met z n twee n Maar als het avond wordt merken ze dat ze zijn verdwaald, hoog in de bergen Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze hJonas en Rosa zijn met hun ouders op vakantie op het eiland Corsica Na een paar dagen verzucht Rosa, die zich stierlijk verveelt O, hoe overleef ik deze vakantie Jonas krijgt het geweldige idee een wandeltocht te maken, stiekem met z n twee n Maar als het avond wordt merken ze dat ze zijn verdwaald, hoog in de bergen Het wordt koud, ze hebben honger en dorst en ze hebben al uren geen mens meer gezienHoe overleef ik mijn vakantie is een spannend luisterboek dat op iedere vakantie van pas komt en het zorgt ervoor dat je je geen minuut hoeft te vervelen De survivaltips, getekend door Annet Schaap, zijn gebundeld in een handig boekje dat je overal mee naartoe kunt nemen.Francine Oomen leest ook dit derde luisterboek uit de Hoe overleef ik serie voor.Met een boekje vol survivaltips


Recent Comments "Hoe overleef ik mijn vakantie?"

Heb besloten om de hele serie te re-readen, ik vraag me af of ik de boeken nog steeds zo leuk vind als toen. Ik vond dit wel een leuk boek, maar alles wat mis kon gaan ging ook echt wel mis, voor de rest een prima boek!

Ooit begonnen met Hoe overleef ik mezelf, en hoe overleef ik de liefde. Terwijl ik er nu juist achterkwam dat dit deel 1 was. Waar ik al achter was door het boek te lezen. Dankzij de Vakantiebieb heb ik dit boek eindelijk ook kunnen lezen. Even terug naar mijn kinderboekenperiode. ´Hoe overleef ik mijn vakantie´ vond ik een vermakelijke rit van maar 71 pagina´s. Alles ging wel mis, het was voorspelbaar, maar nog steeds leuk om even snel doorheen te lezen omdat het leuk verteld wordt. Het boek [...]

Nooit te oud voor " hoe overleef ik" verhalen

" Hoe hou je 3 energieke kinderen in 'n compleet volgeladen auto gedurende 700 km koest???"Met zo'n handige luister-cd natuurlijk!Vorig jaar was dit een grandioos succes met 'Koning van Katoren', voorgelezen door Jan Terlouw. (m'n kinderen nog nooit zo stil geweten)Dit jaar begonnen we met een boek van Francine Oomen, toegegeven, na twee hoofdstukken had ik al door dat onze kinderen er te oud voor waren.Maar toch, we hebben ons nog nooit zo geërgerd aan de stereotype jongens (stoer, koel, dappe [...]

Het verhaal over Rosa, een meisje van elf jaar dat op vakantie gaat. Rosa heeft veel ruzie met haar moeder en ze vindt de nieuwe vriend van haar moeder al helemaal niks. Als ze met z'n drieën op vakantie gaan, verveelt ze zich enorm. Om haar vakantie te redden gaat ze op avontuur met haar nieuwe vakantievriend Jonas. Ze gaan samen het bos in, maar ondanks dat Rosa veel van de natuur weet, verdwalen ze. Een van de boeken uit de tijdloze serie 'Hoe overleef ik?' van Francine Oomen. Een erg grappi [...]

"Volg altijd de weg van je hart."

Leuk/makkelijk boek. In 2,5 uur uitgelezen. Prima te doen met een leuke verhaallijn. Goed voor rondom de vakantie oid gezien het thema.

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk: ikvindlezenleuk/2016/0

Ik geniet er nog steeds van ondanks dat ik nu een stuk ouder ben hihi

Dit is het eerste deel van de hoi-serie en het krijgt van mij drie sterren. Ik ga de komende tijd de hele serie rereaden en ik hoop dat het me gaat lukken voor 2015, dat zou een erg mooi doel zijn. Om heel eerlijk te bekennen kan ik me niet herinneren dat ik het allereerste boek ooit heb gelezen. Enfin, dit is echt een kinderboek . Ik schat Rosa en Jonas dan ook niet ouder dan een jaar of 11/12. Ik heb me proberen in te leven en voor de doelgroep is het een geweldig boek maar ik vind de hoi-boek [...]

Rereading my favorite childhood series.Dit eerste deel van HOI vond ik erg leuk! Soms ergerde ik me wel een beetje aan het taalgebruik, maar ik ben ook gewoon te oud hiervoor haha. Ik vond het goed hoe er in een luchtig verhaal toch zware onderwerpen worden behandeld, zoals scheiding, eenzaamheid en 'criminaliteit'. Kun je zomaar een vreemde man vertrouwen? Is iemand goed/slecht? enzovoort.

Deze serie vond ik zo leuk toen ik een net-nog-geen-puber was! Ik heb ze denk ik bijna allemaal wel gelezen, plus het hoe-overleef-ik tijdschrift. Heel jammer dat ik er op een gegeven moment te oud voor werd.

zo leuk om deze hele serie weer eens gelezen te hebben. Mijn favoriete serie als kind is als volwassene (haha ik noem mezelf volwassen, hahaha!) ook echt leuk om te lezen. vooral de groei die Rosa doormaakt is heel leuk om te zien. Voelde me trots op haar in de laatste paar boeken, topwijf!

This series was my favourite as a kid, I've read every single one of them with great pleasure. I'd recommend them to everyone. However, I don't know if they're published in other languages than Dutch.

Picking this series up again, because I am now a proud owner of all the books. I have never read them from 1 untill 13, but in another line.

Favorite series when I was 12 years old

It was a little easy, but it was good :)

Love rereading this. This was one of my favourite series of my childhood. <3

Leuk boek!


 • [PDF] ß Unlimited Ù Hoe overleef ik mijn vakantie? : by Francine Oomen Annet Schaap ½
  419 Francine Oomen Annet Schaap
 • thumbnail Title: [PDF] ß Unlimited Ù Hoe overleef ik mijn vakantie? : by Francine Oomen Annet Schaap ½
  Posted by:Francine Oomen Annet Schaap
  Published :2019-03-23T23:40:08+00:00