Minu Istanbul. Poolik ja tervik

Hille Hanso Kaja Sepp


Minu Istanbul. Poolik ja tervik

Minu Istanbul. Poolik ja tervik

 • Title: Minu Istanbul. Poolik ja tervik
 • Author: Hille Hanso Kaja Sepp
 • ISBN: 9789949511631
 • Page: 434
 • Format: PaperbackKui Istanbul oleks inimene, oleks ta suur, k hukas, hiljuti taasrikastunud, limalt intensiivne ja kohati pealet kkiv mees M ne nurga alt tunduks tema armantne profiil ilus, lausa naiselike joontega, kuid teisel pool oleks mitu koledat karvadega s nnim rki Vahel oleks ta mahe ja t ne, vahel valjuh lne ja t tu Ta oleks inimene, keda sa kas armastad v i vihkad, kuid kKui Istanbul oleks inimene, oleks ta suur, k hukas, hiljuti taasrikastunud, limalt intensiivne ja kohati pealet kkiv mees M ne nurga alt tunduks tema armantne profiil ilus, lausa naiselike joontega, kuid teisel pool oleks mitu koledat karvadega s nnim rki Vahel oleks ta mahe ja t ne, vahel valjuh lne ja t tu Ta oleks inimene, keda sa kas armastad v i vihkad, kuid kes ei j ta sind iial ksk ikseks.M te, et mina, v rd iguslane ning p hendunud tele ja turundust taja, koliksin elukaaslase karj ri tuules Istanbuli, ei mahtunud algul mu maailmapilti Mida ma seal tegema hakkan Kas suudan keelt oskamata ja kohalikke olusid tundmata leida sobivat t d Lisaks, tunnistan ausalt, oli mul T rgi ja t rklaste suhtes hulk eelarvamusi.N d tean, et tegin ainu ige otsuse Me oleme siin olnud v ga nnelikud T id ja tegevusi j tkub ning varsti on mul ka t rgi keel t ielikult suus Istanbulis elatud aastad on laiendanud mu silmaringi ning kasvatanud s mpaatiat islami kultuuri ja siinse rahva vastu Olen alati soovinud endale kirjut, seikluste ja v ljakutsetega elu T nan Istanbuli, sest ta on mulle seda heldelt pakkunud.


Recent Comments "Minu Istanbul. Poolik ja tervik"

Väga hästi kirjutatud, soojusest ja energilisusest pakatav raamat. Soovitan!

Pluss. Istanbul! Täiesti hull, väsitav ja imeline linn ning sellest ei olegi vist võimalik niimoodi kirjutada, et ma ei heldiks. Enamik plusspunkte tulebki just selle eest, kuigi ma olen nõus ka sellega, et autor, olles mitu aastat ise seal elanud, teadis päris täpselt, mida ta paberile pani. See ei ole kogumik minusuguse turisti pealiskaudseid tähelepanekuid aga ometigi ma ei saa ka ütlemata jätta, et päris tihti on meil olnud kaunis sarnaseid mõtteid. :)Miinus. Mind häirib natuke ( [...]

Minu teine Minu-sarja raamat. Esimesega võrreldes oli Minu Istanbul meistriteos ja oleks pidanud saama viis tärni, aga ma lihtsalt üritan säästa viis tärni ilukirjandusele. Muidu tip-top raamat. Mul on nüüd tunne, et tean päris palju mitte ainult Istanbulist, vaid lausa Türgist üldiselt. See on ka palju huvitavam riik, kui ma iial arvanud olin. Nii et tõesti meeldiv üllatus!

hästi kirjutatud. kutsub reisima

-Pingviinid on Türgi tsenseeritud meedia sümbol-Keele ja rahvuse küsimus on valuline meile kui tillukesele rahvale, kelle ellujäämisinstinkt on pidevalt sisse lülitatud.-Kes huntidega koos, see parem ulgugu kaasa?

Olid mõned väga naljakad kohad ja ka muidu väga hea raamat.

Tunnistan ausalt, et ma olid puhtalt omakasu peal väljas, kui ma hakkasin lugema Hille Hanso raamatut "Minu Istanbul". Nimelt maandub meie lennuk viie päeva pärast Istanbuli Atatürki lennujaamas ning meil on plaanis terve nädal veeta Bosporuse kallastel patseerides. "Kodustatud" eestlase nõuanded ja näpunäited on alati kasulikud ning neid ma hakkasingi raamatust otsima.Minu-sarja raamatute puhul ei või kunagi kindel olla, mis kaante vahelt vastu vaatab. Olen lugenud klassikalisi reisiki [...]

"Minu Istanbul" on üks väga positiivselt kirjutatud raamat - rõõm lugeda. Autor on vahva, et ta õpib türgi keelt, suhtleb entusiastlikult kohalikega, oskab välja tuua sealse elu erinevaid tahke. Samuti on mulle sümpaatne, et raamatu autor ei edvista enda eluga ning ei kaeble, kui kõik asjad ei suju nii nagu tahaks. Kirjutamisstiil on ladus, juhtumised huvitavad.

It is an easy to read and insightful book about Turkish life and culture through the eyes of a foreigner. When I read it it felt as alive as if a friend was telling me these stories herself and on several occasions made me laugh out loud. I can guarantee that after you are finished with it you'll check your schedule to see if there's room for a trip to Istanbul.

Alates esikaane kujundusest kuni viimase lehekülje ja tagakaaneni nauditav. Hillel on Istanbuli ja Türgi elu heade ja veade märkamisel hea silm ja hea käsi nende kirjeldamisel. Elu Istanbulis on mitmekihiline ja lahti kirjutatud läbi hea huumori ja silmaringi avardavate huvitavate lugude ja faktide.

Olles lugenud mitmeid "Minu" raamatuid, on see mu jaoks hästi nii keeleliselt kui informatiivselt kirjutatud raamat. Ja kuna see tekitas igatsuse Istanbuli uuesti külastada ja leida neid nurgataguseid, on ta minu jaoks õnnestunud lugemisleid. Soovitan!

Olen palju lugenud minu sarja raamatuid. Minu Istanbul oli hästi kirjutatud, vabas vormis, sai jälle palju teada uue maa kultuuri, omapärasustega ja eluolu kohta. Vahva lugemine. Haaras lugema n.ö, tore ajaviide, soovitan. :)

Mu meelest üks hea ja ülevaatlik raamat, mis tutvustab erinevaid Istanbuli ja Türgiga seotud teemasid ning tekitab lugejaski huvi Istanbuli avastama minna. Autor on rõõmsameelne, teadmistehimuline ja eelarvamustevaba, samas ka mitte mingi naiivne ullike, kes pea ees tundmatusse tormab.

Oooo Istanbul


 • ✓ Minu Istanbul. Poolik ja tervik || ↠ PDF Read by ↠ Hille Hanso Kaja Sepp
  434 Hille Hanso Kaja Sepp
 • thumbnail Title: ✓ Minu Istanbul. Poolik ja tervik || ↠ PDF Read by ↠ Hille Hanso Kaja Sepp
  Posted by:Hille Hanso Kaja Sepp
  Published :2019-02-22T11:46:05+00:00