Poezi Moderne

Vangjel Canga


Poezi Moderne

Poezi Moderne

 • Title: Poezi Moderne
 • Author: Vangjel Canga
 • ISBN: 9781491087091
 • Page: 334
 • Format: PaperbackVolumi im i trete me poezi, pas Vizualet jo Vizuale dhe Iluzione Pasagjere Ne njefare menyre ky liber mund te konsiderohet si vazhdim i Vizualet jo Vizuale sepse subjektet jane te ndryshme filozofike, emocionale, natyra, etj ne kontrast me Iluzione Pasagjere qe ishte nje permbledhje poezish kryesisht romantike.


Recent Comments "Poezi Moderne"


 • [PDF] Download ↠ Poezi Moderne | by ☆ Vangjel Canga
  334 Vangjel Canga
 • thumbnail Title: [PDF] Download ↠ Poezi Moderne | by ☆ Vangjel Canga
  Posted by:Vangjel Canga
  Published :2018-05-09T04:19:29+00:00