Mormor gråter och andra texter

Jonas Gardell


Mormor gråter och andra texter

Mormor gråter och andra texter

 • Title: Mormor gråter och andra texter
 • Author: Jonas Gardell
 • ISBN: 9789119419712
 • Page: 397
 • Format: PaperbackN r jag l ser igenom texterna m rker jag att de mestadels handlar om Sverige, det socialdemokratiska Folkhemssverige som jag har vuxit upp i, och som nu snabbt verkar sjunka undan som en dr m om morgonen Jag kan inte hj lpa det, men ibland k nner jag mig som ett ufo, ett ufo som landat i den svenska f rorten, en lg som hamnat vilse Jag h r till men nd inte F rl t mi N r jag l ser igenom texterna m rker jag att de mestadels handlar om Sverige, det socialdemokratiska Folkhemssverige som jag har vuxit upp i, och som nu snabbt verkar sjunka undan som en dr m om morgonen Jag kan inte hj lpa det, men ibland k nner jag mig som ett ufo, ett ufo som landat i den svenska f rorten, en lg som hamnat vilse Jag h r till men nd inte F rl t mig, jag har f rlorat min oskuld och r en aning f rvirrad Detta r ett urval texter som Jonas Gardell skrivit under de sista tta ren f r tidningar, f r scenen, f r TV och f r radions Sommarprat H r hittar l saren m nga Gardellfavoriter, inte minst succenummren Mormor gr ter och Ta mig fr n konserthusshowerna Mormor gr ter l ser mina flickor h gt f r sim morfar och flera av attackerna p etablissemanget fr n ETC l ser jag h gt f r katterna D ler de AB Gardell beh vs om skamligheten ska fram SDS


Recent Comments "Mormor gråter och andra texter"

tomfury/wordpress/2017/

Love Jonas! Both funny and serious.


 • [PDF] Download á Mormor gråter och andra texter | by ☆ Jonas Gardell
  397 Jonas Gardell
 • thumbnail Title: [PDF] Download á Mormor gråter och andra texter | by ☆ Jonas Gardell
  Posted by:Jonas Gardell
  Published :2018-02-25T02:46:24+00:00